Selite se sa profesionalcima - vise od 25 godina iskustva
Telefoni 011/2191-291; 063/217-304Selidbe firmi, poslovnih prostora, kancelarija ..


Selidbe firmi poslovnih prostora kancelarija u najkraćem mogućem roku sa agencijom Recta Via. Ukoliko nije isplanirana I pripremljena na vreme selidba poslovnog prostora može biti stresna I naporna. Agencija Recta Via odgovoriće u potpunosti na sve zahteve vezane za selidbe firmi, poslovnog prostora, kancelarija. Ukoliko selidbu poslovnog prostora poverite nama, napravićemo detaljan plan selidbe I na taj način sam proces selidbe će biti jednostavan I lak. U dogovoru sa klijentima selidbe firmi možemo realizovati u neradne dane ili dane vikenda kako proces proizvodnje ili svakodnevne poslovne aktivnosti ne bi bile remećene.
U sklopu usluge selidbe firmi Recta Via nudi mogućnost pakovanja, zaštite, demontažu i montažu nameštaja.
Bezbedne, brze I profesionalne selidbe firmi poslovnog prostora sa obučenim kadrom za poslove selidbe. Recta Via iza sebe ima na hiljade odradjenih selidbi. Profesionalan pristup poslu, obučeni radnici spremni su za realizaciju svih vrsta selidbi.
RectaVia - agencija specijalizovana za profesionalne selidbe firmi ,poslovnog prostora,kancelarija.
Kontaktirajte nas, izaćićemo na teren I izvršiti besplatnu procenu selidbe. Kompletan servis selidbe, vrhunska usluga, povoljne cene.
25 godina uspešnog rada u poslovima selidbi firmi poslovnog prostora.
Selidbe firmi se obavljaju sa više radnika koji će zahvaljujući dobroj organizaciji i iskustvu odraditi poslove pakovanja, zaštite,i prenos kancelarijskog nameštaja brzo i sigurno u dogovorenom roku.
Napravite pametan izbor – poverite selidbu firme agenciji RectaVia, firmi sa višegodišnjim iskustvom, vrednim i odgovornim radnicima. Dobra priprema selidbe je garancija uspešnog posla. Poverite selidbu firme profesionalcima i izbegnite sve negativne efekte procesa selidbe.Odabirom prave agencije za selidbe štedite I vreme I novac.
RectaVia-Profesionalne selidbe-najjeftinije selidbe.
Formular za besplatnu procenu posla
Popunite formular, pošaljite, odgovorićemo za 24h
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Upišite koliko je 2 + 2 =?
(obavezno polje)
Datum usluge:
Vrsta usluge:
Pitanja:
 

seobe-beograd

Agencija za selidbe i transport Recta Via Beograd.


Profesionalci. 25 godina iskustva. Više od 10.000 selidbi.

Trebate da preselite vašu kucu, stan , poslovni prostor? Agencija za selidbe Recta Via iz Beograda ce Vas voditi kroz proces selidbe, profesionalno. Selidba je stresan proces, uradite to na pravi način, sa onima koji su preselili više od 10.000 kuca, stanova, firmi. Radimo selidbe u Beogradu, Srbiji, kao i medjunarodne selidbe. Selili smo klijente na svih 6 kontinenata.

BESPLATNA PROCENA NAŠE USLUGE.
Besplatno izlazimo na teren i vršimo procenu posla (bez obaveze da selidbu uradite sa nama). Tom prilikom naši dispečeri daju korisne savete klijentima u vezi sa njihovom predstojećom selidbom.

 

AKCIJE POPUSTI
Pitajte nas za popuste, cenu za selidbe, posaljite E mail
office@rectavia.rs

ili pozovite 063/217-304
Pozovite da uštedite do 250 Evra
.