Selite se sa profesionalcima - vise od 25 godina iskustva
Telefoni 011/2191-291; 063/217-304


Selidbe Beograd


Profesionalci. 25 godina iskustva. Više od 10.000 selidbi.Selidbe Beograd Recta Via.

Selidbe Beograd Recta Via, je agencija za selidbe u Beogradu, Srbiji , kao i selidbe za inostranstvo ili medjunarodne selidbe. Agencija za selidbe Recta Via Beograd ce Vas voditi kroz proces selidbe, profesionalno. Selidba je stresan proces, uradite to na pravi način, sa onima koji su preselili više od 10.000 kuca, stanova, firmi. Radimo selidbe u Beogradu, Srbiji, kao i medjunarodne selidbe. Selili smo klijente na svih 6 kontinenata.

BESPLATNA PROCENA ZA SELIDBE BEOGRAD
Besplatno izlazimo na teren i vršimo procenu posla za selidbe Beograd i okolinu. Tom prilikom naši dispečeri daju korisne savete klijentima u vezi sa njihovom predstojećom selidbom.

Sve cene su orijentacione, kada sagledamo sve faktore, daćemo Vam tačnu cenu .

AKCIJE POPUSTI
Pitajte nas za popuste, cenu za selidbe, posaljite E mail
office@rectavia.rs i rectavia@sbb.rs

ili pozovite 063/217-304
Pozovite da uštedite do 250 Evra
.

Selidbe Beograd

Agencija za Selidbe Beograd Rectavia - Kvalitetne I profesionalne selidbe, stanova, kuća, poslovnih prostora, po najpovoljnijim uslovima. Brzo.Sigurno.Tačno.
Osnovna delatnost firme je pružanje usluga iz oblasti transporta I selidbi stambenih I poslovnih prostora.. U sklopu svog posla nudimo I prateće servise: pakovanje, utovar I istovar, skladištenje.

Selidba je posao koji zna da bude I dosadan I mučan i stresan. Kada se sagledju svi poslovi koje treba uraditi u procesu selidbe od pakovanja, raspakivanja, utovara, istovara, montaže, demontaže stvari, mnogi odustaju od procesa selidbe u sopstvenoj režiji i traže agenciju koja će proces selidbe odraditi za njih. U moru agencija kojih ima u Beogradu treba izabrati agenciju sa kojom će se selidba realizovati po najpovoljnijim uslovima i sa najmanjim mogućim troškom.
Recta Via agencija za selidbe Beograd iza koje stoji ogromno iskustvo od preko 25 godina, i više od 10.000 realizovanih selidbi će Vam pomoći da proces selidbe odradite brzo i lako. Agencija za selidbe Recta Via Beograd ce Vas voditi kroz proces selidbe, profesionalno i kvalitetno. Radimo selidbe u Beogradu, Srbiji, kao i selidbe za inostranstvo. Selili smo klijente na svih 6 kontinenata.

Najpovoljnije selidbe Beograd sa agencijom Recta Via.
Svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu selidbe stambenog ili poslovnog prostora koja podrazumeva pripremu i zaštitu nameštaja, demontažu nameštaja, pakovanje stvari za selidbu u odgovarajuću ambalažu, utovar stvari, isporuku na željenu lokaciju, raspakivanje i montažu po unapred utvrđenom planu i želji klijenata. Kvalitet servisa selidbe koje nudimo je visokog standarda, i realizije se sa stručnim timom obučenim za ovu vrstu posla. Stvari se pakuju u kartonske kutije, PVC ili streč foliju. Osiguravaju se lepljivim trakama ili šinuju sa mašinama.
Naš tim saslušaće vaše potrebe, pružiti vam praktična rešenja I na taj način učiniti proces selidbe lakšim.

Selidbe Beograd realizujemo u vreme koje Vama odgovara kako bi proces selidbe što manje remetio vaš dnevni raspored I Vaše obaveze.
Kontaktirajte nas I naš tim će izaći na teren I izvršiti besplatnu procenu selidbe bez obaveze da istu realizujete sa našom agencijom.
Selidbu planiramo sa tačno preciziranim svim detaljima koji su bitni u procesu selidbe, kako bi stvari upakovali, zaštitili i preselili bez ikakvog oštećenja.
Selidbe Beograd realizujemo za bilo koji deo grada: Banovo brdo, Kosutnjak, Dorćol, Dedinje, Slaviju, Konjarnik, Miljakovac, Novi Beograd, Zemun, Karaburmu, Senjak, Crveni krst.

Angažovanje naše agencije za selidbe Beograd će Vam uštedeti mnogo truda i vremena koje možete upotrebi na korisniji način. Selidba realizovana sa agencijom Rectavia ne mora biti stres ni za Vas ni za vaš novčanik. Agencija za selidbe Recta Via Vam garantuje, kvalitetne i u roku izvedene selidbe Beograd. Dugogodišnji uspeh agencije Rectavia u pružanju usluga selidbe nije slučajan. Ključ za uspeh agencije za selidbe Beograd svakako je poverenje klijenata.

Preselite se brzo i povoljno sa agencijom za selidbe Beograd Rectavia. Spremni da u svako doba profesionalno I efikasno realizujemo proces selidbe pod najpovoljnijim uslovima I sa pristupačnim cenama. Naše osoblje čine profesionalci obučeni za bezbedno preseljenje. Nudimo uslugu 24h dnevno 365 dana u godini. RectaVia nudi fleksibilne selidbe prilagođene potrebama klijenata. Naše znanje i stručno osoblje će koordinirati svim aspektima selidbe .
Sa nama štedite i vreme i novac.

Svaki slučaj je specifičan. Mi Vas molimo da nam se javite, mi ćemo poslati našeg stručnjaka da Vam napravi BESPLATNU procenu nase usluge.

Pozovite nas na telefone

Tel: 011/2191-291
mob: 063/217-304
fax: 011/3739-509

Selidbe Beograd

Selidba je proces koji iziskuje dugacke pripreme, pakovanje i prepremu za selidbe. Ako ne zelite da uradite sami, obratite se Selidbe Beograd Rectavia profesionalnoj agenciji za selidbe.

ili popunite ovaj formular ispod.

Selidbe Beograd

Radimo selidbe Beograd , za bilo koji deo grada - Banovo brdo, Kosutnjak, Dorcol, Dedinje, Slavija, Konjarnik, Miljakovac, Novi beograd, Zemun, Vracar Karaburmu, Senjak, Crveni krst .... Selidbe Beograd Rectavia su firma koja radi selidbe vec 25 godina. Nase iskustvo su garancija vasega zadovoljstva.

 

 

Beograd

Jedan od najstarijih gradova u Evropi I glavni I najveći grad Srbije je Beograd.
U Beogradu se nalaze mnogobrojne znamenitosti koje obavezno morate da vidite: Znamenite ulice i trgovi, Znamenite građevine, Znameniti parkovi i česme, Znameniti spomenici, Kulturna i prirodna dobra, Arheološka nalazišta. Mnoge od njih su proglašena za kulturna dobra koja nas podsećaju na bogatu kulturno istorijsku prošlost Beograda.
Najveće I najznačajnije visokoobrazovne institucije u ovom delu Evrope nalaze se u Beogradu.
Posetiocima Beograda se nudi bogat program dogadjaja iz kulturnog zivota grada. Tradicija po kojoj se Beograd prepoznaje svakako su mnogobrojni festivali kao što su:

-Bitef - internacionalni festival izvođačkih umetnosti
-Beogradski Jazz Festival- Beer Fest
-Radost Evrope –deciji festival

U Beogradu je raznovrsna i bogata ponuda zanimljivih dešavanja. Od festivala, kulturnih manifestacija, turističkih obilazaka, sportskih aktivnosti, do koncerata i noćnog provoda.
Beograd je grad koji ima raznoliku ponudu mesta gde možete započeti dan. Zbog bogate ponude i raznovrsnosti noćnog života Beograd zauzima vodeće mesto u regionu. Ono što najviše oduševljava strance je noćni život i druželjubivost Beograđana. Velika je ponuda mesta za izlaske kao sto su noćni klubovi, barovi I splavovi. Najpopularniji splavovi su na obali Save I Dunava , gde je u svima ludnica do jutarnjih sati. Splav Blaywatch,Splav Bolivud,Splav Hua Hua,Splav River,Splav Freestyler su naš predlog za izlazak u noćni provod.

Kafane su nekad predstavljale srce društvenog života I mesto gde se odvijao zivot Beograda. Danas tih kafana vise nema ali je ostala Skadarlija U Skadarliji možete pronaći brojne nacionalne restorane i okusiti istinski komadić srpske tradicije. Jedna od kafana je Dva Jelena koja predstavlja vekovni simbol Beograda. I malu istoriju Beograda. Danas je ova kafana mesto koje okuplja poštovaoce gradskog duha Beograda.

Za one koji vole lepo da pojedu Beograd ima veliku ponudu restorana u kojima možete uživati u specijalitetima nacionalne, kineske, italijanske, internacionalne kuhinje kao I ribljim specijalitetima. Opustite se u prelepom ambijentu i probajte najukusnije specijalitete u Beogradu.
Na samo 4 kilometra od Begrada nalazi se Ada Ciganlija omiljeno kupalište Beograđana sa mnoštvom sportskih sadržaja. Jezero je idealno za masovnu rekreaciju, plivanje, veslanje, kajak, vaterpolo, ronjenje, jedrenje na dasci i druge sportove. Ada Ciganlija ima više od 50 sportskih terena na otvorenom. Na ovom jezeru mogu se pronaći brojni kafići, klubovi i restorani.
Beograd će zadovoljiti i najistančanije ukuse svojih posetilaca.

Planina Avala se nalazi na jugoistočnom delu grada I nudi prelep panoramski pogled na Beograd,Šumadiju I Vojvodinu. Predstavlja izuzetno lepo okruženje za šetnje, izlete i sportske aktivnosti na otvorenom.
Beograd gostima nudi u okviru gradskih granica dve šume, dva jezera, dve međunarodne reke i dve planine.