Selite se sa profesionalcima - 25 godina iskustva
Telefoni 011/2191-291; 063/217-304


Medjunarodni transport,medjunarodne selidbe, špedicija i carina


Recta Via d.o.o. se specijalizovano bavi međunarodnim selidbama više od 25 godina.

Preselili smo nekoliko hiljada porodica širom sveta. Internacionalna ( Međunarodna selidba) bez brige i stresa, uz kvalitetnu špditersku podršku je naš imperativ.Sektor međunarodnih selidbi u Recta Via d.o.o. Vam nudi usluge selidbi, kao što su:

-priprema pokućstva za međunarodnu selidbu(pakovanje nameštaja)

-organizovanje poslova vezanih za izvozno crinjenje stvari tj.priprema neophodne dokumentacije za realizaciju međunarodne selidbe

-utovar-preuzimanje selidbenih predmeta na adresi pošiljaoca

-međunarodni transport kamionom,brodom,avionom ili kombinovano -uvozno carinjenje međunarodne selidbe

-doprema do nove adrese klijenta

-polisa osiguranja za selidbene predmete

Klasičan kamionski transport je najčešće zastupljena opcija za realizaciju međunarodne selidbe na teritoriji Evrope i evroazije. Ako nije bitno vreme dostave pošiljke nudimo povoljnu zbirnu opciju kopnenog transporta. Pomorske međunarodne selidbe realizujemo u saradnji sa renomiranim brodskim agentima kontejnerima od 20 i 40 fita u kombinaciji sa kopnenim-kamionskim prevozom kontejnera do odredišne luke. Ovo je svakako najsporija ali i najjeftinija vrsta međunarodne selidbe koju nudi Recta Via. Najbrži, najefikasniji ali svakako najskuplji način koje Recta VIa nudi za realizaciju međunarodne selidbe je avionski transport u kombinaciji kopnenim transportom.

Organizacija međunarodnog transporta, je jedna od delatnosti, kojom se firma Recta Via d.o.o. uspešno bavi više od 25 godina.
Čvrsto verujemo da je bitan uslov uspeha, kontinualna i korektna komunikacija tj.odnos između poslovnih partnera.
Sledstveno tome Recta Via se trudi da sa svojim partnerima iz zemlje i regiona obezbedi što povoljniji,tačniji i sigurniji kamionski prevoz roba na
teritoriji Evrope i Evroazije.Vozni park sa kojima radi Recta Via čine moderni tegljači nosivosti do 25 t renomiranih proizvođača kao što su: Renault, Man,Volvo, sa
motorima Euro IV i Euro V. Pored tegljača Recta Via d.o.o. radi i sa solo kamionima nosivosti od 1-10 t. Posebno izdvajamo kamione nosivosti do 3,5t, a velikog
utovarnog prostora do 45 kubika,koji su atraktivni za laku a kabastu robu(selidbene stvari). Recta Via organizuje kontejnerski transport u varijanti prekomorskog (interkontinentalnog transporta)
Veličine kontejnera sa kojima radimo su: 20`(fita) i 40`(fita) volumen ~33 i 76 metara kubnih.
U ponudi usluga međunarodnog transporta posebno izdvajamo varijantu zbirnog transporta roba.Recta Via transport želi da bude Vaš pouzdan i fleksibilan partner, koji će Vam ponuditi kvalitetn logistiku, uz što manju cenu koštanja iste.
Nudimo varijante zbirnog kontejnerskog transporta za prekomorske destinacije brodom ili avionom.
Fokusirani na zadovoljenje potreba naših klijenata, u stalnom smo kontaktu sa najboljim brodoagentima kao i sa avioprevoziocima, radi iznalaženja najoptimalnijih uslova transporta.
U sklopu svoje poslovne politike Recta Via je tokom proteklih dvadesetak godina strpljivo gradila i razvijala mrežu partnera sa kojima je u stanju da ponudi alternativna logistička rešenja za potrebe Vaše kompanije.Iskreno se nadamo da ćete biti zadovoljni našim ponuđenim logističkim rešenjima, sa kojima ćete realizovati Vaše poslovne planove.

Recta Via obezbeđuje ambalažu za pakovanje vaše robe i stvari, bilo da je reč o malim gradskim selidbama ili međunarodnim i interkontinentalnim transportima brodovima.
Robu pakujemo u kartonske kutije, PVC ili streč folije, a sve to osiguravamo lepljivim trakama ili šinujemo našim mašinama.
Interkontinentalne pošiljke brodom pakujemo u drvene sanduke u koliko se radi o pošiljkama veće mase.

Recta via pruža sve vrste administrativnih usluga neophodnih pri međunarodnom transportu robe.
Umesto Vas naši operativci završiće sve neophodne poslove oko neophodne papirologije prilikom transporta.
Budite slobodni i pozovite nas na neki od naših kontakt telefona: 011/2191-291; 063/217-304, i saznajte više informacija o našim administrativnim uslugama špedicije i carine.

RectaVia - vodeća i najstarija agencija u Srbiji , specijalizovana za profesionalne selidbe: gradske ,regionalne i međunarodne kao i za transport gabaritne robe.

Sa nama štedite i vreme i novac.

Pozovite nas i naši stručnjaci će izaći na teren i izvršiti procenu selidbe.Procena selidbe je besplatna i ne obavezuje Vas na korišćenje naše usluge.

Pružamo kompletan servis selidbe: montiranje i demontiranje gabaritne robe,pakovanje kao i

uslugu skladištenja,špedicije i carinjenja.

25 godina smo bili uspešni ne samo zbog konkurentne cene i visokih standarda pružanja usluga već i zbog posvećenosti našim klijentima

koji nam se ponovo vraćaju a i klijenatima koji nas kontaktiraju po preporuci.

Napravite pametan izbor – Recta Via selidbe dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga selidbe.

Postavili smo standarde za komplentnu uslugu medjunarodnog transporta roba.

seobe-beograd

Agencija za medjunarodni transport robe i medjunarodne selidbe Recta Via Beograd.


Profesionalci. 25 godina iskustva.

Trebate da preselite vašu kucu, stan , poslovni prostor? Agencija za selidbe i medjunarodni transport Recta Via iz Beograda ce Vas voditi kroz proces selidbe, profesionalno. Radimo selidbe, medjunarodni transport u Beogradu, Srbiji, kao i medjunarodne selidbe. Radili smo sa klijentima na svih 6 kontinenata.

 

AKCIJE POPUSTI
Pitajte nas za popuste, cenu za selidbe, posaljite E mail
office@rectavia.rs

ili pozovite 063/217-304
Pozovite da uštedite do 250 Evra
.