Selite se sa profesionalcima - 25 godina iskustva
Telefoni 011/2191-291; 063/217-304


Agencija za selidbe i medjunarodni transport - Recta Via

O nama

Recta Via d.o.o. je preduzeće osnovano 1990.g.Bavi se pružanjem usluga iz oblasti transporta u zemlji i inostranstvu.Specijalnost preduzeća su selidbe fizičkih i pravnih lica(firmi). U sklopu ove delatnosti pružamo sve prateće usluge kao što su : pakovanje selidbenih predmeta, utovar-istovar , kao i njihovo skladištenje ako je to neophodno.

U okviru međunarodnog transporta pružamo usluge špedicije i carinjenja selidbenih predmeta i roba. Posebno izdvajamo mogućnost zbirnog transporta Vaše robe, ako nije fiksiran datum dopreme iste, što omogućava nižu cenu transporta.Recta Via transport realizuje medjunarodne selidbe sa vozilima od 1-25 t nosivosti. Naši organizacioni kapaciteti su dovoljno veliki da u svakom trenutku možemo odgovoriti na Vaš zahtev.

Pouzdani kamioni za medjunarodni transport


kombi i mali transporti

kamionski transporti

Prepustite nama brigu o Vašoj selidbi jer nama je to zadovoljstvo. Recta Via već duže od 25 godina vrši usluge u domaćem i međunarodnom transportu kao i sve vrste sitnih uslužnih zanatskih radova. Veliki broj preporuka koje dobijamo od naših zadovoljnih klijenata ujedno su naša velika obaveza i podstrek da jos vise budemo posveceni unapredjenju selidbenog servisa.



Prekomorski transport i selidbe

Naši dispečeri imaju višegodisnje iskustvo u organizovanju pomorskog transporta kontejnerima od 20 i 40 fita bilo da je reč o punim utovarima flc ili se radi o zbirnim kontejnerskim posiljkama LLC. Imamo dugogodišnju saradnju sa brodarskim agenturama na svih 6 kontinenata. Posebno ističemo saradnju sa brodarima iz Luka Kopar,Rijeka,Pirej i Solun. Takodje imamo sjajne konekcije sa lukama u Kini i Australiji i Americi.

Tokom 25 godina rada imali smo zadovoljstvo da sarađujemo sa velikim partnerima kao što su: JTI, Informatika, Art televizija, FDU, Ambasada Republike Nemačke, Ambasada Kraljevine Švedske, Ambasada Alžira,PMF Beograd,SANU, Kulturni centar Republike Iran, ABATEL, EI PUPIN, Mostogradnja, Heba, JKP Parking sevis, Dom za stare "Plavi Horizont" i mnogih drugih ali i velikim brojem malih firmi i individua kojima smo pristupali sa istom pažnjom i odgovornošću.
Kontaktirajte nas, Čekamo Vas.
Naša usluga je brza, efikasna i povoljna. Pozovite nas odmah i saznajte kako Vam možemo pomoći:

tel: 011/2191-291
mob: 063/217-304
office@rectavia.rs