Selite se sa profesionalcima - 25 godina iskustva
Telefoni 011/2191-291; 063/217-304Selidbe kuća stanova

Selidba stana - kuće podrazumeva seljenje nameštaja I stvari iz jednog stanbenog prostora u drugi. Kontaktirajte nas putem formulara za besplatnu procenu selidbe koji je na našem sajtu ili pozivom na telefone 011/2191-291; 063/217-304. Dobićete odgovor u roku od 24h. Dispečeri agencije RectaVia izaći će na teren I uraditi besplatnu procenu selidbe stana - kuće koja Vas ne obavezuje na korišćenje naših usluga.
Raspolažemo transportnim sredstivama nosivosti od 1-25 tona I ljudstvom I u mogućnosti smo da preces selidbe realizujemo u vreme koje vam najviše odgovara.
Selidbe stana - kuće realizujemo u dogovoreno vreme. Zaštita stvari za selidbu sa najkvalitetnijim materijalom, demontaža I montaža nameštaja, pakovanje stvari u kartonske kutije, utovar stvari, isporuka na željenu lokaciju, raspakivanje I montaža nameštaja, raspoređivanje stvari u novom stanu po želji klijenta spadaju u prateće usluge selidbe I u ponudi su agencije RectaVia.
RectaVia – najpovoljniji uslovi I cene selidbe stana - kuće.
Naš dugogodišnji uspeh u pružanju usluga selidbe stanova I kuća nije slučajan. Postavili smo standarde za komplentnu uslugu selidbe. RectaVia – garancija bezbednosti vašeg nameštaja I stvari. Celokupan nameštaj I stvari će biti isporučene u svom prvobitnom stanju.
Sa nama štedite i vreme i novac.
Kompletan servis selidbe : pakovanje, montaža i demontaža gabaritne robe, usluga skladištenja selidbenih stvari,špedicija i carinjenje. Posvećenost svakom klijentu, konkurentna cena, visoki standardi u pružanju usluga selidbe već više od 25 godina nas održavaju u ovom poslu I jedna smo od najuspešnijih firmi u domenu selidbi.
Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga selidbe je razlog da napravite pametan izbor I selidbu stana ili kuće poverite najstarijoj agenciji za preseljenje RectaVia.

seobe-beograd

Agencija za medjunarodne selidbe i transport Recta Via Beograd.


Profesionalci. 25 godina iskustva. Više od 10.000 selidbi.

 

Bez obaveze da selidbu uradite sa nama. Nudimo besplatan izlazak na teren dispečera, zbog davanja ponude. Tom prilikom naši dispečeri daju korisne savete klijentima u vezi sa njihovom predstojećom selidbom.

 

AKCIJE POPUSTI
Pitajte nas za popuste, cenu za selidbe, posaljite E mail
office@rectavia.rs

ili pozovite 063/217-304
Pozovite da uštedite do 250 Evra
.
Formular za besplatnu procenu posla
Popunite formular, pošaljite, odgovorićemo za 24h
Ime i prezime:
Email:
Telefon:
Upišite koliko je 2 + 2 =?
(obavezno polje)
Datum usluge:
Vrsta usluge:
Pitanja: